botox behandling

Wauv, jeg har prøvet en botox behandling!

Jeg har ellers altid sagt at det var det sidste jeg ville gøre, sprøjte botox ind i mig for skønhedens skyld. Men man har jo som bekendt en mening til man får en anden.

Træt af kragetæer rundt om øjenene

Det er helt fint med smilerynker når man altså smiler, men når der er dybe permanente kragetæer rundt om øjnene, så er det irriterende. Jeg var faktisk rigtig træt af de dybe furer og ingen øjencreme ku fjerne dem.

Botox behandling.

Jeg havde hørt om speciellæge Thomas Uhlig og han havde klinik på Frederiksberg, der bor jeg, så hvorfor tag længere væk, man er vel lidt doven, smiler.Jeg  fik en tid til konsultation, skulle lige se hvem han var og hvad han kunne forklare om de forskellige behandlinger, der er jo både noget der hedder restylane og botox, kendte ikke forskellen.

Valgte botox behandling

Udfra al det Thomas Uhlig forklarede var jeg ikke længere urolig, jeg valgte Botox. Jeg er ikke vild med nåle, men det gjorde bestemt ikke ondt. Jeg havde forventet at man kunne resultatet  med det samme, men havde også fået at vide at det ville ta` et par dage før end musklerne begyndte at slappe af og se det fulde resultat, så måtte udvise lidt tålmodighed, ikke lige mig, men nødvendigt.

Botox, jubiii

Det er virkelig, virkelig flot, jeg er bare så glad for resultatet. Supert, det er ikke sidste gang jeg prøver Botox. Nu ser jeg frisk og udhvilet ud og har ikke det der trætte udtryk.

KH
Henriette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *