øjenlågs operation

Mandag d. 20.12

Er det ikke helt fantastisk, jeg skal bruge en hel dag i venteværelset, men skidt pyt, bliver forkælet hos Thomas Uhlig, får både kaffe og chokolade.  Jeg har overtalt mine søstre og mand til at få foretaget en øjenlågs operation og har så lovet at vente på dem imens, derfor en dag i venteværelset.

Operationsdagen

I dag kl 9 skal min søster opereres, hun var temmelig nervøs, men ligger lige nu og slapper af samtidig med at Thomas Uhlig opererer. Det hele virker utroligt professionelt og lægen  virker så rolig selv, så alt ens nervøsitet forsvinder. Da de var til konsultationen for en måned siden, fik de en konvolut med hjem hvori der var et brev med alle informationer plus nogle k -vitaminer og c- vitaminer. Lige da hun kom så fik hun en stesolid og noget smertestillende, så hun kunne slappe af.

Næste patient

Når min kære lillesøster  er  færdig så  skal jeg køre hende hjem, hvor hun skal sidde op og slappe af og den første time efter må hun intet varmt drikke. Men kl. 13 er jeg tilbage, for der skal min mand opereres, det kunne ikke blive lige efter hinanden da der kommer nogen til behandling med restylane og botox ind imellem.

På onsdag

Der skal min anden lille søster opereres, er det ikke en fantastisk måde at tilbringe sine fridage på i venteværelset og med at passe ny opererede familie medlemmer.

Jeg glæder mig til at skrive om hvor flot resultatet er blevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *